Partneri

CAR MAJER za proizvode koje distribuira, dosledno prenosi garancije pod uslovima i na način kako je predvideo svaki pojedinacni proizvođač, a svaku opravdanu reklamaciju bezpogovorno uvažava i realizuje u najkraćem roku.

Naši partneri

Fischer Automotive 1FISCHER AUTOMOTIVE – prateća oprema Neki od naših proizvoda idu direktno na proizvodne trake nekih od najvećih proizvođača automobila. Svi proizvodi se proizvode i isporučuju korišćenjem najboljih materijala u proizvodnim procesima, u potpunosti pod nadzorom najvećih stručnjaka, garantujući vrhunski kvalitet.

Abicor BinzelBINZEL – zavarivačka oprema Firma osnovana 1945, poznata po mnogim inovacijama u oblasti zavarivanja. Prvi aparat za zavarivanje MIG/MAG metodama projektovali još 1963. godine. Sa više od 30 filijala, više od 20 ekskluzivnih prodaja i preko 800 zaposlenih širom sveta grupacija je zastupljena u više od 50 zemalja sveta.

ElborELBOR – žica za zavarivanje Firma je osnovana 1991 godine, kao jedna od firmi Gruoop PETITTO. Danas proizvode 14.400 tona žice godišnje za CO2 zavarivanje. Firma je jedan od svetskih lidera u oblasti istraživanja žice za zavarivanje i njenog hemiskog sastava. Poseduju skoro sve svetske sertifikate o kvalitetu žice, i kvalitetu zavarenog spoja.

NortonNORTON – abrazivi Sa više od 120 godina iskustva, sa proizvodnim pogonima u 26 zemalja širom sveta, sa 15.000 zaposlenih predstavljaju lidera u pružanju rešenja za industrisku proizvodnju I održavanje, auto servisa, izgradnju I poboljšanje abraziva Bilo da želite najveću produktivnost sa najnižim troškovima ili jednostavno želite najbolje performance, NORTON nudi najbolje proizvode za sva vaša bušenja, sečenja, brušenja, mešanje, dorade I poliranja.

EhrlingerEHRLINGER – izduvni sistemi Proizvođač koji je svoj renome stekao dugogodišnjim iskustvom u projektovanju I izradi izduvnih sistema. Kombinujući svoje iskustvo sa znanjem postaje jedan od evropskih lidera u izradi auspuha za sportske automobile, kao I za automobile starijih generacija (oldtimer-e)